söndag 14 juni 2009

Länksamlingar soon....

Jag funderar på att några gånger i månaden lägga upp lite länksamlingar/blogginlägg som jag tycker är intressanta. Det kan vara allt ifrån artiklar om Aktier till blogginlägg om hur man sparar pengar.
Jag kommer även (när jag har tid) försöka ändra om lite på sidan, målet är att ha genvägar, länkar, favoritinlägg m.m.. på högersidan också. Eftersom mina datorkunskaper är begränsade så kanske det tar sin lilla tid =)

2 kommentarer:

40procent 20år sa...

hej!

Här har du en länk till hur man gör 3 columner i blogger, fast den har är en annan tema än din!

< http://www.lawnydesigns.com/2007/10/how-to-make-3-column-template.html >

Sen kan du söka på hela html koden, där du laddar en fil... sök på , ( 3 widgets + Blogger ),, men det kan vara svårare att hitta nåt vettigt!

john sa...

Tack så mycket för tipset! ska ta mig en titt på det snarast.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!