lördag 3 oktober 2009

Fullt upp

Jag har haft fullt upp med jobb och annat så jag har inte hunnit skriva så mycket på bloggen. Idag ska jag bli hundägare, det kommer bli kul! (men säkert mycket jobb i början).

Jag återkommer så fort jag hinner/kan med lite status och värdeutveckling på utdelningsportföljen.

3 kommentarer:

Herr K sa...

Hundägare alltså? Roligt att höra! Vilken ras är det om man får fråga? :)

john sa...

Japp! Det känns lite ovant för mig som aldrig har haft hund förut, tur att min sambo är van vid hundar =)Det är en blandning mellan zhih tzu och jack russel, en liten parvel med andra ord. Vi har inte sovit så många timmar inatt men det gick faktiskt relativt bra ändå, han är lugn och fin för att vara valp...

Herr K sa...

Det låter som en intressant kombination, aldrig sett en sådan korsning :)
Men det är tufft att vara "småbarnsförälder", men hundar växer som tur är upp ganska snabbt ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!