onsdag 6 januari 2010

En bra sak med utdelningsinvestering

Det som är bra med utdelningsinvestering är att man inte måste vara aktiv hela tiden för att lyckas med sin strategi. Jag själv har haft fullt upp i flera veckor och gick först idag in på Depån och kollade läget. Som jag misstänkte hade inte mycket hänt, vissa aktier hade gått upp lite, andra ner lite...

Jag har även tänkt till lite om året som gått, jag började att investera någon gång i mars/April och sedan dess har faktiskt den största delen av min egna fritid kretsat kring börsen/aktier m.m... Nu menar jag inte att detta har varit det enda jag gjort på min fritid men jag känner att mycket annat har fått komma i andrahand. Detta kanske var en helt naturlig "rekation" eftersom jag tycker det är så kul med investeringar men som sagt så får man inte glömma av att "leva" också.

Så för mig passar utdelningsinvestering utmärkt tillsvidare eftersom jag inte behöver känna mig låst vid datorskärmen.

Så se nu till att njuta av livet på vägen till Erat mål!

2 kommentarer:

Herr K sa...

Jag vet precis hur du känner, lite samma sak hände mig förra månaden. Allt intresse för aktier och bloggande försvann, men nu är jag tillbaka på banan igen :)

Hur som helst, utdelningsinvesterande tror jag kommer bli min melodi också så småningom. Det finns viktigare saker i livet än att sitta klistrad framför börsen :)

J sa...

Word.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!