fredag 29 januari 2010

Ränta och kapital=avkasting

Idag satt jag och läste lite i boken "Vägen till Ekonomisk Frihet". Det är alltid lika kul att bläddra igenom denna boken eftersom mr Bodo skriver väldigt Inspirerande och motiverande. Även om han kanske är lite väl optimisktisk i vissa avseenden blir jag ändå inspiration att jobba vidare för att uppnå Ekonomisk Trygghet!

I boken finns en lista över hur mycket man får tillbaks på olika summor (i månaden) om räntan på ens kapital ligger på 8%. Visst 8% kanske är väldigt högt räknat men inte någon omöjlighet.


Alltså för att få ut 20 000kr i månaden behöver man ett Kapital på 3 miljoner vid en ränta på 8 Procent. Jag hoppas inte jag har brutit någon copyrigh-lag genom att lägga upp denna bilden men iom att jag pratar så varmt om Boken borde det inte vara några problem =)
3 MILJONER= 20 000 KR I MÅNADEN (Ej skatt och andra avgifter inräknat)
För övrigt så kanske några av Er har noterat min nya banner längst upp på sidan. 4-steg systemet inriktar sig på den svenska marknaden och jag tror verkligen detta är ett vinnande koncept. Det finns många möjligheter att få folk över hela världen att registrera sig på sin sida men som sagt det enklaste är att börja med 4-stegs systemet.

3 kommentarer:

J sa...

Själv har jag 12 millar som mål. 3% ränta = 30.000 i månaden, 5% = 50.000 osv. Kan man leva gott på!

john sa...

#J

Det var ett bra mål. Ju större kapital desto mindre riskabla placeringar.

3% borde gå att få på ett sparkonto vid goda tider!

Mvh /Ekonomisk trygghet

Fredrik sa...

8% real tillväxt kontinuerligt är imponerande, det skulle jag aldrig klara. Mitt mål är att ta mig så långt att jag kan gå ner till deltid...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!