lördag 23 januari 2010

Sportsbetting, nytt Test!

ja du hörde rätt, jag som försöker skaffa mig Ekonomisk Trygghet tänkte börja betta hej vilt på fotboll!

Nej riktigt så illa är det inte =)
Men Jag tänkte faktiskt försöka spela på fotboll med MYCKET små summor och sedan redovisa hur det går för mig här på bloggen. Tanken är att vara ytterst försiktig och gardera mig väl. Jag hittade en strategi på nätet som lät vettig så min egna strategi kommer vara ganska lik, länken hittar ni HÄR

Mitt "mål" är att försöka vinna 200 kr i månaden. Det låter kanske inte som så mycket pengar men iom att jag ska försöka spela väldigt säkert (ja så säkert som det går iaf) kommer den uppskattade vinsten på varje match bli mellan 10-20kr.

Min första match som jag kommer spela på idag blir mellan Manchester United och Hull City. Manchester ligger tvåa i tabellen och Hull City sist. Jag har tippat på att Manchester vinner eller att det blir oavgjort, givetvis finns det en risk att Hull vinner men sannolikheten är att det inte blir så.

Så vad tror ni, kommer jag torska mina pengar eller kanske få en liten extra inkomst varje månad?

Om Aktiehandel och Sportsbetting går ihop vet jag inte men detta blir iaf ett kul test! Om jag går minus första månaden kommer jag antagligen ge upp men det återstår att se =)

8 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

Kul test!
Lycka till med spelandet!

john sa...

#Auri

Tack så mycket!

Som vanligt när jag gör något nytt så blev det även nu lite fel när jag lade mitt första "bet". Jag räknade helt fel så om det blir oavgjort kommer jag förlora ca halva av det insatta kapitalet.... Så jag håller tummarna för Manchester!

Mvh //Ekonomisk trygghet

J sa...

I lumpen körde vi en omgång oddset varje vecka, och återinvesterade vinsterna varje gång. Vi körde nästan bara lågoddsare, men det blev en fin summa som söps upp på muckfesten. =)

Kan tipsa om en bekant till mig som bettar mkt framgångsrikt, hans sajt hittar du på www.mrbet.nu

Lycka till!

Herr K sa...

Personligen har jag bara satt min lycka till slumpen där inte kunskap har något med saken att göra, så jag spelade regelbundet på Lotto i början av förra året.

Det resulterade faktiskt i två st vinster precis efter förra nyåret på ca 3300 kr! Dessa pengar gick rakt in på börsen, och såldes senare efter en 70%-ig värdeökning.

Så ja...jag har iaf inte dåliga erfarenheter av spel o dobbel :P

Lycka till!

Tjäna Pengar Snabbt sa...

själv satsar jag på Roulette som ger mig konstant extra pengar varje månad :D

Senaste året +50 000, senaste 18 mån +130 000 ;)

Spelar in ca €100 - €150/helg, dvs hårdspelar inte utan tar det "lugnt", med diverse hjälpmedel som:

Roulette Sniper

För betting finns det många hjälpmedel att använda sig av, t ex Betting Tycoon

Happy Online Gaming!

Anonym sa...

Har just börjat läsa bloggen och tycker dina inlägg är mycket intressanta. Skulle vara ännu mer intressant tycker jag om du "grävde" lite mer, som t.ex. i fallet med Tectona Capital. Äger själv aktier i bolaget, 1 chanspost, tycker konceptet är intressant men har mycket lite tilltro till ledningen.

john sa...

#Anonym

Tack så mycket!

Ja jag får ofta många nya ideèr och tankar som jag skriver om och sedan inte följer upp, jag ska försöka bättra mig på den punkten. Det var ett tag sedan jag läst om just Tectona, men jag ska kolla upp bolaget lite mera.

Mvh //Ekonomisk trygghet

Gregory sa...

Tittade själv lite noggrannare på det bolaget efter senaste inlägget. Tycker hela upplägget ser mycket suspekt ut, 3 olika bolag Tectona, GreenGrowth och Black Earth East, alla har samma ägare och VD som drar in nyemissioner i vardera bolag som sen verkar investera i varandra, kanske är helt ok men magkänslan säger att det är något mycket märkligt. Mitt råd att avstå och sälja din aktie om möjligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!