torsdag 28 januari 2010

Sportsbetting, Uppdatering

Nu har det snart gått en vecka sedan jag började mitt nya test med sportsbetting. I början gjorde jag en del misstag vilket gav lite förluster och jag vet fortfarande saker jag kan slipa på för att minimera förluster. För det är just det som det handlar om; att minimera mina förluster.

Jag vet inte om det finns bättre system därute än det jag kör med men "mitt" system innebär att jag satsar väldigt mycket och vinner väldigt lite. Dock har jag ganska bra gardering men när det väl slår fel kan jag förlora uppemot 7-10 vinstmatcher. Alltså måste jag ha rätt i över 10 matcher i snitt för att gå med vinst. Nu har jag inte spelat så många matcher som 10st så vi får se med tiden hur det går.

Jag har skrivit ner i ett textdokument hur det har gått i respektive match (jag var lite dålig i början på att kolla upp min totala insats men tror att förlusterna stämmer ganska bra =)

Av någon anledning går det inte att klippa och klistra in här i blogger så jag var tvungen att ta en skärmdump:

Totalt: -8,03 Euro (ca 80kr minus)
Matcher vunna: 4st
matcher förlorade: 2st
Som ni ser har jag lagt Vad på 2st matcher i helgen, jag får hoppas dessa går vägen!
För övrigt så vet jag att jag har stavat fel till "potentiell" i bilden ovan, så det behöver ni inte kommentera =D

2 kommentarer:

bli Rik och Ekonomiskt Fri sa...

Sportsbetting, något jag själv sysslar med. Dock inte genom att spela vinst, förlust eller oavgjort och riskera hela min kassa. Bättre avkastning med att "trada" på Betfair oddsbörs t ex.

Alltid undrat vad "oddsbörsen" var för något och började läsa på och testa. Lite förluster i början, inga stora pengar. Någon tia här och där, trots att jag satsade mellan 50 - 100 kr/bet.

Nu inser jag potentialen, att man kan göra små men många vinster löpande under en och samma match. Köp billiga bet, sälj dem dyrare :D

Började med ca 600 kr i kassan, spelade ner den till ca 500 kr (läroförlust). Nu börjar jag få lite "häng på" hur det fungerar. Småfjuttade hela tiden utan att "anstränga kassan", vilket var dumt. Du kan i stort sett använda hälften av din kassa när du tradar utan att riskera hälften av din kassa.

Säg att du spelar på att en match inte ska bli oavgjord, oddset du köper in dig på är 3.21. Under matchens gång kommer det "indexet" att flukturera uppåt och nedåt, olika snabbt beroende på hur volatil marknaden är. Går oddset upp till 3.93 kan du "sälja av" och du har gjort en vinst. Går oddset ner gör du förlust, men en begränsad då du kan "gå ur marknaden" och ta en mindre förlust :o

Blir det ett mål i den matchen så rusar oddset i taket och man kan sälja av ännu högre och göra en rejäl vinst.

john sa...

#Bli rik och ekonomisk fri

Din strategi låter onekligen bra och även säkrare än "vanlig" 1X2- betting. Nackdelen är väl egenligen att man måste sitta och titta på matcherna live för att veta när man ska sälja osv..?

Mvh //Ekonomisk trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!