tisdag 9 februari 2010

Malka Oil in i högriskportföljen

Ja idag gick ordern igenom och Malka Oil åkte in i Högriskportföljen.

Redan nu har den stigit 6,67%. Det motsvarar hela 17 kronor! Så En krona upp till och jag har tjänat in courtaget =)

Det ska bli kul att se hur företaget utvecklar sig och iom att det är ett Oljeföretag blir det ännu mer intressant med tanke på Peak Oil.

Jag har kanske skrivit detta tidigare men om ni tycker att jag investerar för små summor åt gången (courtaget äter upp mycket då) så kan jag säga att högriskportföljen har jag mestadels för att hålla motivtationen uppe med aktiehandeln, inte för att tjäna optimalt med pengar, då hade jag varit tvungen att investerar större belopp åt gången.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!