onsdag 3 februari 2010

Misstag och Nya Investeringar

Jag har suttit idag och kännt mig orolig och lite stressad över all jakt på nya passiva Inkomster, dessutom känner jag att jag sitter på tok för mycket framför datorn!

jag letar hela tiden efter nya sätt att tjäna pengar på och det är väl inget fel med det, men det är väldigt tidskrävande!

T ex har jag suttit i 2 dagar nu flera timmar framför datorn och knåpat ihop en sida som förhoppningsvis hade givit några extra kronor i månaden i form av reklamintäkter. Jag vet inte om ni har hört talas om ClickBank men det är en sida där man kan hitta produkter att marknadsföra på sin egna sida. Så jag skapade en egen reklamsida i BLOGGER.
Idag läser jag på Clickbank att man måste ha ett registrerat Domän för att få marknadsföra deras produkter(om jag fattat det rätt), alltså har jag gjort sidan helt i onödan..... Jag har ett domännamn och webhotell som jag inte använder men orkar helt enkelt inte göra om sidan från början.

Här är sidan jag gjort E-böcker (ej helt klar dock)

Nej SEO är nog inget för mig.

_____________________________________

Jag har kommit fram till att JA jag tycker det är trevligt att tjäna pengar (det gör väl vi alla?) men ännu trevligare att tjäna pengar på något som jag tycker är roligt! Vem vet jag kanske bara har hamnat i en svacka pga detta misstaget med Clickbank men hur som helst så ska jag försöka inrikta mig lite mera på Aktier dvs det som ligger mig varmast om hjärtat.

Investeringar jag fortsätter med:

1.Utdelningsinvestering
Givetvis fortsätter jag med Utdelningsinvestering, det är roligt och lönsamt!

2. Fysisk Guld/silver
Även en rolig investeringsform men detta ser jag mer som en hobby.

3. Penny-stocks/Öres-aktier dålig översatt på svenska
Ja jag hade faktiskt tänk köpa lite Aktier i bolag som är noterade på Aktietorget. Tanken är att handla i mycket små summor (via aktiedirekt) och förhoppningsvis ökar värdet i takt med att bolagen expanderar. Detta får bli min "högrisksportfölj" och kommer vara ett litet bi-projekt som håller min motivation uppe. Jag kan tillägga att med små summor menar jag mellan 50-300 kronor per investering, så jag gör det inte för att tjäna massa pengar utan för att det helt enkelt är kul med Aktier och bolag!

Starbreeze har jag 800st av (0,27kr/aktie)

Botnia Exploration lade jag in en köporder på (0,14kr/aktie) innan så förhoppningsvis går den igenom i morgon.

Alltså består min högriskaktie för tillfället av dessa två Bolag. Mer info om bolagen kommer framöver.

Har ni själva någon gång haft beslutsångest över era investeringar/inkomstkällor?

Det blev många "jag" i detta inlägg men ibland får man vara lite egoistisk ;)

2 kommentarer:

bli Rik och Ekonomiskt Oberoende sa...

ClickBank är OK, funkar dåligt mot den svenska marknaden p g a att produkterna är på engelska.

Ja, jag kör mycket clickbank mot den globala marknaden (engelsktalande).

Du behöver inte ha en egen domän för att kunna marknadsföra CB-listade produkter. Du kan skapa en Squidoo-lens, en blogger-blogg eller använda annan gratistjänst. WordPress-gratis-blogg går inte då affiliatemarknadsföring eller reklam inte går stick i stäv med deras "ToS"

john sa...

#Bli rik...

Det lät bra att det GÅR att använda sig av blogger, då kanske jag kan lansera min sida ändå! Jag trodde inte det fungerade eftersom när jag klickar på "my products" i clickbank är det helt tomt, men där kanske inte visas produkter man marknadsför?

Mvh //Ekonomisk trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!