lördag 27 februari 2010

Tillbaks på banan igen

Nu har jag återigen åtkomst till Internet och min blogg!
Dagarna går fort och Februari är snart passerat. Som jag kanske skrivit tidigare har jag i Januari och Februari endast fått Utdelningar från Realty Income.På bilden ovan ser ni hur mycket jag får i passiva inkomster respektive månad. Mitt mål är att få ett så jämt kassaflöde som möjligt varje månad. Som ni ser har jag misslyckats ganska rejält på den punkten än så länge =)

Anledningen till att volymen är så mycket högre i Februari är att jag för några dagar sedan fick in en ganska stor summa (stor summa i mina ögon) pengar från Google Adsense dvs reklamintäkter. Dessa pengar är nästan helt och hållet genererade från denna blogg därför räknar jag in det som passiva inkomster. Även om jag inte haft reklam på bloggen hade jag skrivit precis lika mycket som jag gör nu, därför ser jag Adsense-pengarna som en passiv inkomst precis som jag gör med aktieutdelningarna.

För övrigt så har det varit en ganska mörk vår för mig sparmässigt men jag travar på envetet och försöker lägga undan de små summor jag får över, förhoppningsvis får jag loss mer pengar nästa månad. Nu är iaf bilskatt och försäkring betald. Dessutom köpte jag en endagarsbiljett till Sweden Rock häromdagen, pris: 1200 kr, dyrt men självförvållat.... =)

Till sist kan jag skriva att jag har ett stort projekt på gång men vill inte skriva för mycket om det innan alla papper är påskrivna, mer om det nästa vecka!

4 kommentarer:

J sa...

Sweet med SR! =)

Veronique sa...

Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

john sa...

#J

Ja det är första gången jag åker dit så hoppas på att det blir grymmt!

//Ekonomisk trygghet

Tobias sa...

Håller med ovanstående, vilken fin privatekonomisk blogg du har. Kör hårt och lycka till!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!