måndag 1 februari 2010

Utdelningsportfölj Värdeutveckling Feb

Då var det första Februari och jag kommer här skriva lite om hur min Utdelningsportfölj utvecklar sig. Eftersom jag inte har haft råd att göra några nya investeringar känns det bra att Portföljen ändå ökar i värde.

Portföljen har ökat med 5,5% procent sedan Januari. Mellan September och Februari har Portföljen ökat med 137,6 %.
Aktiernas enskilda Värdeökning i procent:
HM: + 27,09 %
Astra Zeneca +2,17%
Coca Cola +10,65%
Mc Donalds +10,71%
Realty Income +11,50%
Wilhelmsen +1,59%
Genomsnitt: +10,61%
Jag har tittat närmare på lite Amerikanska bolag som delar ut kvartalsvis men funderar även starkt på att investera lite mer i Astra Zeneca, det beror helt och hållet på hur kurserna ser ut i slutet av Februari. Astra Zeneca hade varit ett bra tillfälle att investera i nu men eftersom jag inte har några likvida medel för aktieköp får jag vackert vänta...

2 kommentarer:

Herr K sa...

Jag måste fråga dig om 4-stegsystemet, har läst om detta på annat håll... har du dragit in några pengar genom det ännu?

Det är lite pyramidspel över idén, det är därför jag frågar men jag är även nyfiken :P

john sa...

#Herr K

Jag har bara varit medlem i några dagar så än så än så länge har jag inte dragit in några pengar. Men jag tror verkligen det GÅR att tjäna en del om man lägger ner mycket tid på att marknadsföra sin sida.
Jag ska ge det några måndader och se ifall det utvecklas till en passiv inkomst.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!