söndag 27 juni 2010

Det tråkiga med helger är....

att börsen är stängd.

På så sätt känns det bättre varje Måndag morgon när man går till jobbet "Jaja, börsen är iaf öppen idag..."

Å Andra sidan tror jag vi Investerare behöver 2 dagar i veckan då vi kan slappna av och inte behöver tänka på uppgångar/nedgångar. Å tredje sidan kan man på helgerna istället för att sitta och bevaka sina aktier LÄSA diverse ekonomiböcker (om man har tid till det dvs).

Slutsats: Det tråkiga med helger är att börsen är stängd.

2 kommentarer:

Martin Bilski sa...

Tjenare!
Jag funderar också mycket på hur jag skall kunna bli rik och tjäna pengar. Har försökt med att jobba vanligt men har alldrig känt att det har varit min sak och framför allt så är jag för lat tror jag. Ha länge också funderat på att skriva en blogg hör ju hela tiden om hur alla som bloggar tjänar pengar hela tiden! Undrar är det så himla enkelt att tjäna pengar på en blogg? Vad är det dom som har en blogg tjänar pengar på? Får man tex 5 kr för varje person som går in ens blogg eller? Har varit ute på nätet och sökt på hur man kan tjäna pengar på blogg men det står bara massa om hur man ska få besökare och annan skit. Men jag skulle vilja ha några konkreta svar på hur man igentligen tjänar pengar på en blogg. Fungerar en blogg lika bra som en hemsida tex? Jag kan inget o hur man gör hemsidor så det lutar ju mer åt blogg hollet för min del tror jag då dem redan är en klar sida så att säga. Har också funderat mycket på vrf alla hemsidor som tipsar om hur man kan tjäna pengar på nätet berättar detta isf? Menar hadde jag nu haft en sådan super ide som man ibland stöter på om hur man tex kan tjäna 40.000kr i månaden online så hadde ju inte jag berättat det för någon annan :P ... Såg senast idag en sida som tipsa om ett system man kan använda för att vinna pengar på nätet. Metoden verkar facktisgt fungera och har själv funderat på att testa den men jag kunde inte låta bli att skriva till dom som hadde gort sidan då dom tigde om en donation för att dom hadde tipsat en om hur man kunde tjäna upp till 40.000 kr i månaden. Menar dom kan ju inte på fult alvar tro att någon sedan kommer att donera några pengar till dom :P... Eller är folk så dumma så att dom donerar pengar till dom fast att dom själva har sökt efter en metod att tjäna pengar? Låter ju fett korkat isf :P... Undrar om någon har testat metoden som dom visar på sidan http://www.tjanacash.se ? Dom har en video på sidan där man får se hur dom vinner 250 kr på 5 min men jag blir aningen skeptisk då jag åter en gång frågar mig varför delar dom med sig av en sådan bra ide att tjäna pengar på o dom redan tjänar pengar på den ??? Om du har testat metoden som dom har skrivit om kan du väll svara på detta inlägg och berätta om det funkade eller inte . Tack för en bra blogg också :)

john sa...

#Martin Bilski

Hej!

Jag kan börja med att skriva angående sidan "tjana cash" som du länkade till. Systemet som dom använder sig av kallas MartinGale Systemet och har funnits länge. Tyvär fungerar det inte i längden (bara om du har obegränsat med pengar). Prova att söka om det på Google så kan du läsa lite mer.
JAG tror att skaparna av sidan helt enkelt försöker tjäna pengar på reklamintäkter...

Angående att tjäna pengar på bloggar så går det säkert att dra in en hacka om man verkligen går in för det, men att leva på att blogga tror jag är väldigt svårt om man inte skriver om stureplan och D&G dvs... Jag själv är inte speciellt reklammedveten utan skriver på bloggen eftersom jag brinner för Investeringar/Ekonomi MEN drar ändå in några tusen per år i reklamintäkter vilket är en fin bonus =)

Om du vill dra in stora pengar via reklamintäkter tror jag att du måste skapa många många olika sk "Informationssidor" som drar in reklamintäkter till dig. Med många menar jag upp emot 100 stycken. Jag själv är inte så insatt i det här med SEO etc... men mina bloggkollegor tex "Mot Miljonen" "Grenfelth" och "Smart Privatekonomi" har skrivit mycket bra inlägg om detta.

Lycka till med dina satsningar och tack så mycket!

Mvh//Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!