fredag 25 juni 2010

Glad Midsommar!

Nu är det midsommar och jag ska iväg och jobba hela dagen, kul...

Som tur är blir det en ledig dag i morgon, skönt att kunna sova ut lite och kurera den förväntade huvudvärken/torrheten i halsen =)

BP fortsätter att glida sakta neråt och kursen står nu i 28,7. Anledningen till fortsatt kursnedgång är bl a för att bolaget har svårt att fånga in den läckande oljan + att det är bekräftat att BP säljer av stora tillgångar i Argentina för att kunna lösa den ekonomiska biten.
Just nyheten om att BP måste sälja av tillgångar för att få fram pengar till saneringsarbetet är väl ingen jättenyhet, detta har tidningarna skrivit om redan för några veckor sedan, men när det blir bekräftat (igen) i media har som sagt börsen i allmänhet en tendens att överreagera.

Det känns LITE fel att spekulera i detta bolag eftersom jag tycker det är hemskt vad som hänt och att det fortfarande läcker ut enorma mängder olja i havet, men nu har katastrofen redan hänt och det är inte mycket jag som privatperson kan göra åt detta, att jag spekulerar med några tusen i Bolaget borde inte gynna BP nämnvärt =)

Glad Midsommar!

2 kommentarer:

nonhosonno sa...

Önskar dig en trevlig midsommar!

inte miljonär än sa...

Detsamma!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!