torsdag 15 juli 2010

Tomtköpet liten uppdatering

Då har jag och min sambo varit iväg och tittat lite på Tomten som vi har köpt. Tanken var att vi skulle mäta upp vart stugan skall stå och samla in lite mer information till bygglovet som vi skall skicka in i Augusti någon gång.

Än så länge känns det bra även om det är mycket restriktioner om hur huset skall se ut, vart på tomten det får stå, taklutning etc... Eftersom tomten står i en stugby + att området drivs av en sk samfällighet ställs det en del extra krav på huset eftersom det måste passa in i området. Men som sagt det känns bra och vi har varit och pratat lite med kommunen angående bygglovet m.m...

Vi tog med en yxa till tomten och det slutade med att vi högg ner hela 22 småträd =) Dock får vi hjälp med att ta ner de största träden vilket kräver motorsåg... OCH som tur var får vi hugga ner vilka träd vi vill på tomten vilket inte alltid är fallet.

Nu skall jag tillbaks och njuta av min semester!Mvh //Ekonomisk Trygghet

2 kommentarer:

J sa...

Kul att det går framåt! När kan det bli tal om att börja bygga?

john sa...

#J

Tack! Ja det är skojj att det börjar närma sig byggandet. Vi planerar att börja med stugan i Augusti nästa år. Kanske gör vi grunden redan på våren vilket hade varit det allra bästa.

Mvh //Ekonomisk trygghet (semesterledig)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!