tisdag 19 oktober 2010

Millicoms Rapport, liten kommentar

Då har Millicom släppt sin kvartalsrapport och för att sammanfatta det hela kan man säga att Rapporten var bra men inte fantastisk. De flesta siffor låg över förväntningarna förutom ökningen av antalet abonnenter vilket var lite av en besvikelse för "analytikerna". Jag vet faktiskt inte vilka dessa analytiker är men tydligen skall man hålla med deras förväntningar ;)

Aktien gick ner 1,25% idag(kan ändras under dagen iof), jag vet inte om den drogs ner av börsen eller om det berodde på den mediokra rapporten....
Jag kommer att ligga kvar i Bolaget tills aktien ligger på plus och jag kan sälja av utan att göra en förlust. Eftersom bolaget tjänar pengar och expanderar känner jag mig lugn med att fortfarande vara delägare av Millicom. Det ryktas om att ett Annat bolag kommer att köpa upp en del av Millicoms verksamhet i framtiden vilket jag tror enbart gynnar Millicom.

Ja vad blir då slutsatsen av min lilla "Trade"?
Jo det gick inte som jag hade planerat men å andra sidan har jag inte förlorat några pengar på att försöka vilket var bra.

Nu gäller det bara att aktien stiger några procent så jag slipper äta upp det där om att jag inte förlorat några pengar... =)


Mvh //Ekonomisk Trygghet

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!