söndag 17 oktober 2010

Tillbaka!

Vi är nyss hemkomna ifrån lite semester vilket kanske Ni har märkt pga avsaknaden av blogginlägg. Jag trodde jag skulle kunna lägga upp bilder ifrån mobilen på bloggen men lyckades inte, oteknisk som jag är....
Hur som helst så hann vi med en sväng bort till tomten och nu är alla träd nedkapade vilket känns skönt. Eftersom vi inte kommer att ha någon öppen spis eller dylikt skänkte vi bort allt virke vilket inte var speciellt svårt... =)
Vi är fortfarande inte helt klara med bygglovet men hoppas på att få igenom det snart. Det är inte så att vi har fått några avslag utan det är mera Vi som har glömt att markera ut saker på kartorna/glömt rita ut vissa mått/väderstreck etc... Det skall bli skönt när bygglovet är klart för då kan vi koncentrera oss på själva bygget. Det första som skall byggas är grunden (ganska självklart) och den är tänkt att påbörjas nästa vår...
Min utdelningsportfölj har det inte hänt så mycket med under veckan. Jag har inte hängt med alls på börsen så Ni får gärna upplysa om viktiga händelser, dock verkar Index inte ha rört på sig speciellt mycket...
Mina Millicomaktier har inte stigit så mycket som jag velat, tanken är att sälja av den 19 Oktober (på tisdag) då rapporten kommer MEN då krävs det att aktien stiger över 10% på rapporten vilket inte är speciellt troligt (det kan lika gärna gå åt andra hållet. Hur det än blir så kommer jag att ligga kvar i Millicom tills jag kan sälja av utan en förlust, jag är inte i behov av just de pengarna så det är ingen panik...

4 kommentarer:

nonhosonno sa...

Welcome back! :)

john sa...

#nonhosonno

tack!

Motmiljonen sa...

Ser nice ut på tomten!!

john sa...

#Mot miljonen

tackar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!