torsdag 28 oktober 2010

Torsdag Morgon

Då var denna veckan snart slut vilket känns extra skönt eftersom jag är ledig både Lörd och Sönd. Jag känner mer och mer att jag vill byta jobb pga dessa helgtiderna som jag har på jobbet. Att vara ledig på lördagar och Söndagar vore verkligen helt underbart. Nu är det oftast så att om jag inte jobbar lördagen så jobbar jag söndagen och vice versa... Så nu har jag fått klaga lite på jobbet också =)

I går satte vi ut en annons på våra vinterdäck som vi inte använder, förhoppningsvis får vi in några tusenlappar där, lite synd är det bara att vädret nu blev lite mildare, folk har en tendens att få vinderdäck-panik när minusgraderna börjar krypa sig på.

Inom några dagar kommer min månatliga uppdatering på Utdelningsportföljen, det skall bli spännande att se om jag lyckas hålla huvudet över vattnet denna månaden dvs ha ett högre värde på portföljen än föregående månad. Om inte så får jag väl trösta mig med det HÄR (det ger dock inga bra köptillfällen)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!