fredag 1 oktober 2010

Utveckling min utdelningsportfölj Oktober

Då var det äntligen dags för ännu en sammanfattning över utvecklingen på min utdelningsportfölj mellan 1 September och 1 Oktober:

Som Ni ser har portföljen minskat med någon ynka tiondels procent mot föregående månad, det handlar om några hundra kronor så det var lite surt att jag hamnade på minus just idag =) Största anledningarna till det negativa resultatet är att H&M har gått ner en hel del plus att även Millicom och Astra har sjunkit mot föregående månad. Detta är andra gången sedan jag började föra statistik som jag har hamnat på minus.
Utveckling av mina enskilda aktier i utdelningsportföljen:
H&M +36,9%
Astra Zeneca +3,22%
Mc Donalds +33,0%
Peyto Energy +16,0%
Realty Income +34,8%
Ratos +15,3%
Coca Cola +20,1%
Snitt: 22,7%
hm jag ser att förra månaden låg snittet på +20,1% alltså sämre än denna månaden, Millicom aktierna har högst sjunkit med någon tusenlapp sedan förra månadens uppdatering. Trots att jag har slängt in några tusenlappar + på depån + lite utdelningar står jag som sagt på Minus denna månaden, kan jag ha räknat fel kanske?
Får kontrollräkna en gång till....

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!