söndag 27 februari 2011

Hur kommer börsen påverkas av förändringar i Arabvärlden?

Nu börjar det röra på sig och revolutionen sprider sig från land till land i Arabvärlden, vilket land står på tur efter Libyen?

Jag är glad över att det förhoppningsvis kommer att bli bättre ställt  och hoppas verkligen att det kommer att bli så, dock tror jag att det kommer att bli svårt för folket att enas om en ny ledare i respektive land.

Hur allt detta tumult kommer att påverka börsen som helhet är väldigt svårt att sia om eftersom ingen kan se in i framtiden. Om oroligheterna sprider sig till Saudiarabien och oljan stryps kommer oljepriset stiga extremt mycket på en väldigt kort tid eftersom marknaden alltid överreagerar. Givetvis kan det hända att Saudiarabien av någon anledning tillfälligt stryper exporten av olja men förr eller senare måste dom sälja sitt svarta guld till någon.

Nu vet jag inte alls hur det politiska ser ut i Saudiarabien, vem som styr landet etc.. men om jag får reda på att det börjar hända saker även där kommer jag inte att vara sen med att köpa Oljecertifikat.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!