fredag 11 februari 2011

Nokia valde Microsoft

Då var det klart, Nokia valde att sammarbeta med Microsoft. Jag vet inte hur det fungerar med partnerskap etc men jag tror inte Google hade haft något emot om Nokia hade valt att använda sig av deras mobila plattform "Android".

Som jag ser det finns det endast två sorters mobiler som kommer att säljas flera år framöver och det är Ios (Iphone) och mobiler med Android. Symbian och Windows7 kommer tyna bort i jämförelse och därför skulle jag aldrig få för mig att investera i Nokia även om kursen sjunker 20-50-70% inom de närmsta veckorna.

4 kommentarer:

Kampen mot index sa...

Hade Nokia satsat på Android så hade jag övervägt deras aktie. Nu vill man inte röra den med tång

Anonym sa...

Har ni testat windows phone 7? Jag gillar det mycket. Fast inte så mycket så jag skulle investera i nokia.

Sebbemax sa...

Har själv inte tetad Windows phone 7.
Men som många andra hade jag föredragit Android.
Men det svänger fort i teknik branchen och är det något Microsafot har erfarenhet av så är det just Mjukvara

john sa...

Jag har aldrig provat Windows phone 7, däremot så vet jag ingen i min bekantskapskrets/släkt som ens har nämnt namnet.

Android är fortfarande nytt men redan extremt utbrett iband "vanligt" folk, så jag hade satsat mina pengar på google eller annan mobiltelefontillverkare.

Mvh /Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!