onsdag 2 februari 2011

Onsdag Morgon, har inte hunnit uppdatera portföljen

Jo som sagt igår var det tänkt att jag skulle skriva min rapport om hur det har gått för portföljen som jag gör i början av varje månad, men pga jobb och prioriterad tid till annat har inte detta hunnits med. Jag ska försöka hinna med detta idag eller i morgon.

Det blir spännande att se om portföljen är värd mer eller mindre än föregående månad, det kommer bli riktigt jämt mellan + och -. En vild gissning blir  minus eftersom jag inte satt in speciellt mycket pengar, aktiernas värde har gått ner en hel del + den årliga kapitalförsäkringsavgiften har dragits.

För övrigt så läste jag en del i den HÄR och den HÄR tråden igår. Intressanta tankar och man blir lite sugen på att prova. Kanske gör man rätt i att dela upp portföljen i två delar: OLJA och OMX30? Keep it Simple!
(Får nog bli ett nytt blogginlägg om detta)

Nu ska jag iväg till jobbet!


Mvh //Ekonomisk Trygghet

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!