måndag 11 april 2011

Måndag morgon - Å vi kör igen

Ny vecka och även ny börsvecka, härligt!

För några dagar sedan kom årets första utdelningar ifrån Coca Cola in. Pga att dollarn står lägre detta året gentemot förra så fick jag en minskning av min utdelning med ca -6% vilket givetvis inte är speciellt bra. Å andra sidan så kommer jag totalt sett få mer pengar utdelade detta året än förra.

Nu när det är Måndag så kan jag väl passa på att slänga upp 2st intressanta länkar ifrån E24:

1.http://www.e24.se/pengar24/resor/starkt-bokningslage-infor-pask-och-sommar_2727691.e24
På tal om svag dollar och stark krona så kan det vara en bra idé att boka sin semesterresa redan nu inför sommaren. New York lockar mig, har Ni några drömresmål?

2.http://www.e24.se/business/ravaror/experter-ser-inget-tak-for-olje-och-guldpris_2734665.e24
"Experter" ser inget tak för -olje och guldpriset. Dessa "experterter" alltså..... dom dyker upp ofta i kvällstidningarna och nu även i E24, vilka är dom?
Personligen så ser jag tak vart jag än tittar (även ut genom fönstret)

3.http://www.guldsilver.info/adelmetaller-och-ideologi#more-1029
Till sist en länk till Guldsilver.info som skriver ett bra inlägg angående varför just han investerar i ädelmetaller. Jag håller med i vad han skriver och framförallt att Ädelmetaller är en perfekt investering mot inflationen. Köpte man ett hus på 70-talet så har det antagligen stigit i värde rejält enbart genom inflation, det är likadant med ädelmetaller, enda skillnaden är att dessa mynt/tackor kan man köpa varje månad och utan att behöva ta lån.


Nu ska jag iväg och jobba, vi ses under veckan!

Mvh //Ekonomisk Trygghet  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur mycket har du i din portfölj?

Mot Miljonen sa...

Det är alltid en bra fråga vilka experterna egentligen är. Jag börjar ana att de som kallas experter knappast är det, kanske journalister... De riktiga experterna syns nog inte i tidningarnas artiklar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!