torsdag 14 april 2011

Utdelningar ifrån Ratos och utdelningstillväxt

I morse när jag loggade in på kontot såg jag att utdelningarna ifrån Ratos hade dykt in på kontot, trevligt!

I.o.m denna fina utdelning så har jag redan nu "slagit" förra årets utdelningar med +10% vilket känns skönt. Det blir spännande att se hur mycket jag lyckas öka utdelningarna med när mitt räkneskapsår är slut (3 månader kvar).

För övrigt så var det skönt att för en gångs skull slippa betala 15% i skatt på utdelningarna eftersom Ratos är ett Svenskt bolag (Jag har mestadels utländska utdelningsbolag i portföljen)

Jag har dock ett problem med redovisningen av mina utdelningar och det är Adsensepengarna som jag även räknar med här, jag har glömt att ta med skatten som dras på dessa pengar i mina uträkningar, så den faktiska summan kommer att bli lite lägre än vad jag har redovisat i mina papper (gjorde samma misstag förra året).

Detta är dock något jag kommer att justera när jag vet hur mycket skatt som kommer att dras...

mvh Ekonomisk Trygghet
Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!