fredag 1 april 2011

Utveckling min utdelningsportfölj April 2011

Då var det dags för ännu en uppdatering över min portfölj och hur den har gått mellan 1 Mars - 1 April.
Som Ni ser så har portföljen ökat med 6,2% jämfört med föregående månad. Ökningen kommer ifrån 3 olika flöden vilka är utdelningar, värdeökning på aktierna och tillsatta likvida medel. Denna månad har jag inte satt in speciellt mycket pengar ifrån lönekontot men iom att börsen har gått upp en del har även min portfölj hängt med uppåt. Nu hoppas jag bara att den fortsätter åt rätt håll ett tag framöver. 2011 har än så länge inte varit något bra börsår men vi får se vad som händer framöver...

För övrigt så har det hänt en hel del här hemma. T ex så har vi varit hos banken och räknat en del på lånet som var tänkt att tas till stugbygget. Efter mycket om och men så har vi bestämt oss för att skjuta upp bygget eftersom ekonomin inte tillåter oss detta åtagande just nu. Det känns  surt men ändå skönt på samma gång.

Bygglovet har vi och givetvis behåller vi tomten!

En annan mindre trevlig sak är att jag har gått och blivit rejält magsjuk, Ni läser denna blogg på egen risk (sitt inte för nära skärmen).
Så får tillfället inriktar jag mig främst på att bli frisk sen hoppas jag på att få tillbaks motivationen till att skriva mer frekvent på bloggen.

Mvh //Ekonomisk Trygget

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!