torsdag 9 juni 2011

Liten uppdatering över läget

Jag har inte skrivit något här på några dagar så jag tycker det är dags för en liten uppdatering över vad som händer inom mitt Investerarliv.

Jag kan börja med att säga att anledningen till att jag inte skrivit något på några dagar är pga mycket jobb + att jag har varit väldigt defensiv på börsfronten (man måste skylla på något) Igår sjönk börsen rejält och det är vid sådana tillfällen man skall köpa på sig mer aktier.

Aktier som jag funderar på att köpa för tillfället är:

-Mer Northland Resources
-Integra Gold Corp

Integra Gold Corp skall komma med en stor resursuppdatering i dagarna så jag vill helst inte köpa aktier där innan den har publicerats, dock kan det vara så att jag missar en stor uppgång om jag försöker köpa in mig efter att uppdateringen har kommit ut (om kursen börjar rusa uppåt)

Northland Resources är ett bolag som jag redan har i portföljen och eftersom jag känner mig väldigt trygg i den placeringen för tillfället så har jag inga problem med att ökat upp lite i aktien om tillfälle ges. Vi får se idag vart kursen går...

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!