lördag 11 juni 2011

Ökat i Northland Resources

Igår dippade kursen ner till 14,90 och då slog jag till och ökade med 700 aktier i bolaget. Nu får jag nog lugna mig ett tag med inköp av Northlandaktier annars så får bolaget en alltför stor plats i min portfölj (ca 30% i dagsläget)

Det kan mycket väl bli så att aktien fortsätter ner under sommaren men när väl produktionen kommer igång om några år så är jag övertygad om att även aktien har kommit igång rejält, det gäller bara att ha tålamod...

Kika gärna in på bolagets hemsida http://www.northland.eu/s/Home.asp

2 kommentarer:

Spartacus sa...

Jag tänker som dig. Om man köpt för 14 eller 16 nok spelar inte så stor roll om utvecklingen går planenligt till produktion. Däremot så spelar hur mycket man placerat i bolaget i relation till portföljstorleken in. Det är ju ändock en hel del spekulation. Även om allt ser bra ut just nu, kan det snabbt komma in en åskfront. ^^

john sa...

#Spartacus

Ja du har helt rätt, jag ligger nog lite för tungt i bolaget OM nu något skulle hända men då får jag helt enkelt ta den smällen =)

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!