torsdag 2 juni 2011

Utveckling min portfölj Juni 2011

Denna gång har jag valt att kalla min portfölj enbart för "Portfölj" istället för "Utdelningsportföljen" som den förr hette. Denna stora förändring beror på att jag nuförtiden inte bara kan tänka mig att investera i utdelningsbolag utan tittar även en hel del på råvarubolag.


Som Ni ser så har portföljen ökat med +3,4% under föregående månad. En stor förändring i portföljen är att jag har sålt av Peyto Exploration så nu har jag lite mer likvida medel i portföljen att använda OM något fint köptillfälle dyker upp.

Jag har fått en del förfrågningar om att gärna redovisa de enskilda aktiernas kursutveckling i portföljen. Här nedan kommer utvecklingen på aktierna sedan inköp. Kanske är det mer intressant med att redovisa kursutvecklingen under föregående månad?

Astra Zeneca -5,26%

Coca Cola +33,44%

Mc Donalds +40,90%

Northland Res +4,05%

Ratos +26,12%

Realty Income +35,92%

H&M +28,83%

Angående min utdelningar så har jag lyckats öka dessa med +23,3% jämfört med föregående år och då har jag ändå en månad kvar tills detta räkneåret tar slut (mitt räkneskapsår börjar/slutar i Augusti)

2 kommentarer:

Håkan på Spara & Placera sa...

Trevligt att ta del av denna redovisning! Gillar din investeringsfilosofi och tycker att din aktieportfölj ser välbalanserad och sund ut.
Trevlig helg! / Håkan

john sa...

#Håkan

Tack så mycket! Jag försöker hålla en bra balans mellan avkastning/risk i portföljen.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!