torsdag 14 juli 2011

Cykel inköpt m.m...

Hej igen!

Nu är det bara ca 2 veckor kvar till semestern och jag försöker bara hålla mig flytande känns det som. Mycket jobb och sommaraktiviteter har gjort att blogginläggen ej har duggat tätt....

I måndags så gjorde jag slag i saken och köpte mig en ny cykel. Förhoppningsvis kan jag nu kapa bensinkostnaderna lite varje månad. Jag kommer inte bara använda cykel till och från jobbet utan tanken är att jag också skall cykla en del i skogen och på så sätt få lite bättre kondition. För er som är intresserade så blev det en sådan här:

Scott Aspect 30

Min aktieportfölj har jag knappt tittat på de senaste veckorna men efter dagens inloggning kunde jag konstatera att inte mycket har hänt. Idag hade det trillat in utdelningar ifrån Coca Cola vilket var trevligt. Jag har inte planerat att göra några större aktieköp de närmsta veckorna framöver så det blir till att istället ta det lugnt och njuta av sommaren....


1 kommentar:

Clemens sa...

Bra köp, en cykel borde alla ha och använda så mycket som möjligt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!