lördag 2 juli 2011

Utveckling min portfölj Juli 2011

Äntligen så har jag tagit tag i bloggen igen, det var alltför längesedan jag skrev någonting vettigt här så nu kommer en liten uppdatering över hur min portfölj har gått under föregående månad:

Under Juni månad så dippade portföljen med -0,6%. Anledningen till denna minskning är troligtvis Greklandskrisen som drog ner hela börsen rejält. En annan anledning är att jag inte har tillsatt några egna likvida medel dvs "dopat" min egna portfölj för att hålla den på plus =)

Som Ni ser så är nu hela diagrammet fyllt och ett års statistik över portföljen är redo att sättas in i min investerarpärm. Jag skall försöka skriva ett inlägg om andra året som investerare så snart jag hinner.

Utvecklling av mina aktier sedan inköp:

Astra Zeneca -7,79%

Coca Cola +12,39%

Mc Donalds +24,37

Northland Res +2,38%

Ratos +21,70

Realty Income +22,77%

H&M +21,80%

Det var det hela för denna gång, nästa månad hoppas jag på att portföljen har gått plus. Om man ser till hela nästkommande år så har jag som mål att som minst öka portföljens värde totalt med +50%.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

2 kommentarer:

Eddie sa...

Tack för en intressant och insiktsfull blogg! Alltid trevligt attt läsa lite om vad andra gör för att förbättra sin ekonomi.

Mvh

john sa...

#Eddie

Tack för att du läser bloggen! Det är riktigt kul när man får positiv feedback på bloggen och vet att folk läser om mina investeringar/tankar.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!