söndag 30 oktober 2011

Lånelöfte klart

Det har inte varit speciellt mycket aktivitet här på bloggen de senaste dagarna. Jag har ägnat den största delen av min fritid till att titta på hus, prata med banken, grubbla etc...

Nu har vi iaf fått ett lånelöfte från banken och vet då på ett ungefär hur dyrt/billigt hus vi kan köpa. Det svåra blir dock att hitta ett hus till rätt pris (svårt att veta vad priset landar på vid budgivning)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Har du några tankar eller åsikter om de kommande noteringarna av Mackmya och N Stor Stark?

john sa...

#Anonym

Om man är intresserad av svensk Whisky och tror på en ökad försäljning av mackmyra så är det nog ingen dum idé att gå in med en liten slant i bolaget. Jag personligen funderar på att investera i mackmyra, har dock lite likviditetsproblem för tillfället =)

N stor stark vet jag ingenting om så där vågar jag inte uttala mig.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!