fredag 7 oktober 2011

Svensk Whisky, lite nyheter

För något år sedan så köpte jag en flaska Whisky av märket Mackmyra (Första utgåvan) Jag har som målsättning att fortsätta köpa på mig mer flaskor från företaget lite då och då när nya produkter kommer ut till försäljning på systembolaget.

Detta kommer så småningom resultera i en riktigt fin Whiskysamling som jag antingen kan sälja till förtjänst eller dricka upp med glädje om jag hellre vill det. Det är väl egentligen väldigt minimal chans att jag kommer göra någon vinst på dessa flaskor men man vet aldrig vad som händer i framtiden, om mackmyra går i konkurs så kanske värdet på flaskorna stiger?


Nu har mackmyra börjat sälja en ny produkt som jag är lite sugen på att köpa. Den heter "Vit Hund" och är gjord på råsprit (typ Vodka), det är alltså inte Whisky som lanseras denna gång. Flaskan (500ml) kostar 319 Kr och går att få tag på genom Systembolagets beställningssortiment. Jag undrar när Mackmyras "Andra utgåva" skall släppas?

För övrigt så skall Mackmyra börsnoteras inom kort på First North, lite sugen är man allt på att slänga in en chanspost...

Jag tycker bolaget har lyckats riktigt bra med att skapa en "mysig" känsla över sitt varumärke. namnet, färgen på flaskorna, sättet dom skriver på m.m... gör det hela till en riktigt trevlig upplevelse.

Hemsida: www.mackmyra.se


Mvh //Ekonomisk Trygghet

2 kommentarer:

Anton sa...

Skriv gärna om du bestämmer dig att investera eller ej i Mackmyra.

john sa...

Absolut det skall jag göra, mvh Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!