onsdag 25 april 2012

Lite Whiskylänkar

För Er som är intresserade av att dricka whisky och även samla på flaskor för en eventuell framtida avkastning (Räkna med minst 10 år) så kommer här lite länkar som jag hittat:

http://www.whiskyspot.com/show_notice.aspx?id=36

http://grenfeldt.com/investera-i-whisky

http://www.adelmetallforum.se/index.php?topic=278.0

http://kopparverketwhiskysociety.blogspot.se/2010/04/investera-i-whisky-ar-det-famtiden.html

http://forum.whiskyforum.se/index.php?showtopic=13773
Tips på ställen att köpa whisky frånOm man vill öka på chansen att tjäna pengar på sin whiskyinvestering så är det begränsade utgåvor som gäller. Har man inga krav på avkastning så kan det ändå vara kul att ha något att samla på, jag själv har 2 produkter från det svenska whiskytillverkaren "Mackmyra" och kommer säkerligen fortsätta samla när deras nya produkter når systembolagets hyllor.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

2 kommentarer:

Auri sacra fames sa...

Hej!
Jag var på en whiskyprovning 2009 och då pratade vi lite om whisky som investering. Kan man pricka rätt så kan det ge en hög avkastning.

Intressant investeringsform om man har platsen. Skillnaden från aktier är ju att om det går åt skogen så har du ju ändå en whisky att dricka upp vilket inte är helt fel =)

( http://milstolpe.blogspot.se/2009/07/investera-i-whisky.html )

john sa...

Ja precis det går alltid att dricka upp whiskyn =)

Den enda egentliga risken är väl att flaskorna kan försvinna vid ett inbrott, det kan nog vara svårt att få dom rätt värderade av försäkringsbolaget.

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!