fredag 11 maj 2012

Idag kom utdelningen

Mycket riktigt kom utdelningen från H&M in på kontot idag. Eftersom jag har mina H&M-aktier i en traditionell aktiedepå så drogs det automatisk 30% i skatt direkt. På aktier tillämpas 3 likviddagar dvs man måste vänta 3 dagar med att ta ut sina pengar från kontot vid aktieförsäljningar (annars måste man betala ränta). Jag tror detta även gäller för utdelningar så jag väntar tills mitten av nästa vecka med att föra över pengarna till mitt ISK.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du!
Utdelningar kan du ta ut direkt när de trillat in på kontot. Står det som en insättning i transaktionslistan blir det ingen ränta

john sa...

#Anonym

Det låter bra det, tack för informationen!

Mvh //Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!