fredag 15 juni 2012

Nej jag har ändrat mig

Det blir ingen handel på IG Markets....

Jag satt igår och läste hela dagen om CFD-handel. Det var intressant läsning och jag lärde mig mycket om riskhantering osv... MEN senare på kvällen blev jag mer och mer orolig över vad jag givit mig in på. T ex så kan man handla vissa intstrument med endast 1-3% i säkerhetskrav, även om jag bara har fört över 1000 kr till mitt CFD-konto så kan det generera enorma förluster för mig om marknaden går och fel håll. T ex så kan 1000 kronor generera en fölust på 100 000kr om man har otur.

Jag är inte orolig över min egna handel med CFD, däremot känns det väldigt olustigt att om någon kommer över mitt lösenord till IG Markets (Ja det finns folk som vill sabotera för skojs skull) så kan det innebära katastrof för min privatekonomi.

Att dessa börser hålls öppna dygnet runt gör det hela inte mycket bättre eftersom det är svårt att bevaka sitt konto när man sover....

Är jag onödigt paranoid kanske?


Trots mina personliga åsikter om CFD-handel så tycker jag IG Markets verkar vara en väldigt bra plattform att trada på, dessutom är deras kundsupport utomordentligt bra med snabba svar och trevlig personal.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!