torsdag 28 juni 2012

Urkopplad ett tag framöver

Nu börjar det dra ihop sig för flytt till bostadsrätten och detta innebär att jag antagligen inte kommer att ha möjighet att skriva på bloggen ett tag framöver pga tidsbrist och strul med abonnemangsflytt (det går aldrig så smidigt som man tänkt sig)

Det har dock hänt en del på investerarfronten. Jag har bl a köpt aktier i ett stort Amerikanskt bolag. gissa vilket?
Dessutom har jag läst boken "The little book of BIG DIVIDENDS" som gav mig en hel del bra insikter om utdelningsinvestering. När tillfälle ges kommer jag att skriva en liten recension om denna bok.

Jag har möjlighet att svara på kommentarer via min mobil så har Ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av Er!

Mvh //Ekonomisk Trygghet

4 kommentarer:

nonhosonno sa...

Ha det gott, lycka till med flytten!

Anonym sa...

Då kursen gått ned för PG och upp för JnJ tippar jag på att ditt inköp blev PG.

Du kanske ska fundera på mobilt bredband, eventuellt på ett och samma abonnemang som mobiltelefonen. Då slipper du alla former av flyttavgifter och avbrott i leveranserna. Och till på köpet få i princip samma tjänst på de flesta av de ställen du rör dig till vardags.

Har du, som de flest nuförtiden, en smartfon är det enkelt att koppla datorn till internet då du kan dela ut internet via WiFi.

Anonym sa...

Men det är klart - det är kanske inte aktuellt om du tankar mycket (törstig bil ;-))

Anonym sa...

#nonhosonno
tackar!

#anonym
Du gissade helt rätt! :) detta året har PG en något för hög payout ratio enligt mig men jag tror det blir en bra investering med tiden.

Jag tankar för mycket för att ha mobilt ja :) däremot har jag möjlighet att "låna" mobilens datauppkoppling precis som du skriver, så det får bli den lösningen i värsta fall.

Mvh eko trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!