lördag 21 juli 2012

Aktieexperterna.se, ta rygg på profiler

(Sponsrat inlägg)

Som vi alla vet kan det vara väldigt svårt att veta vilka aktier och fonder man skall investera i. Dessutom, när man väl ligger inne i marknaden så kan det vara ännu svårare att veta när man ska sälja. Ett bra och enkelt alternativ är att helt enkelt följa personer som är väldigt insatta inom detta ämne.

www.aktieexperterna.se har man möjlighet att på ett väldigt enkelt sätt följa utvalda profiler som har många års erfarenhet av aktiehandel. En ny funktion som har lanserats är Aktie-SMS vilket innebär att man får ett SMS så fort en profil gör förändringar i sin portfölj.

Aktieexperterna erbjuder även en slags "försäkring" som heter kundgaranti. Det innebär att man får sina prenumerationspengar tillbaka om ens utvalda expert inte presterar bättre än Index:

Till tjänsten AktieSMS-expert erbjuder vi en ”pengarna tillbaka garanti”. Garantin innebär att om din valda expert inte slår index under ett kalenderkvartal har du som kund rätt att begära prenumerationspengarna tillbaka för det specifika kalenderkvartalet


AE handlade tidigare bara om aktier men numera finns det även fonder och PPM i utbuden. Tjänsten är därmed numera en helhetslösning för kunders sparande vilket är väldigt positivt.


Så varför göra allt jobb själv och inte få en garanterad avkastning när man istället kan ta rygg på Experter med lång erfarenhet av börshandel? Dessutom innebär kundgarantin att man inte behöver oroa sig för att pengarna kastas i sjön.

Läs mer på http://www.aktieexperterna.se/aktiesms/hemInga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!