fredag 30 november 2012

Portföljutveckling 1 Dec 2012

Nu har börserna stängt och i morgon är det 1 December. Därför tänkte jag redan nu lägga upp en liten rapport över hur portföljen utvecklat sig under November månad. Mellan 1 Nov och 1 Dec har portföljen ökat med +4,3% 

Denna ökning kommer från ökat värde på aktierna, tillsatt eget kapital, utdelningar och eventuellt valuta-förändringar eftersom jag har en del utländska aktier.

Jag har nu tillräckligt med likvida medel för att kunna köpa in mig i ett nytt bolag MEN kommer verkligen ta det lugnt denna gången och inte blir frestad att trycka på köpknappen för tidigt. Det finns många bra bolag där ute som är intressanta men i dagsläget känns ingångspriset lite för högt. Några bolag som jag kikat på är:

Walmart
Kraft Foods
Johnson & Johnson
Mc Donalds
Coca Cola
Fortum
Exelon

Tiden får utvisa vad mitt nästa köp blir. Fortum är ett av de bolag som jag verkligen vill äga. Pga mitt utdelningsintresse är det dock en nackdel att bolaget inte delar ut kvartalsvis.

Till sist så bjuder jag på en ny video från Northland Resources:

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!