torsdag 1 november 2012

Portföljutveckling 1 Nov

Då var det återigen dags att uppdatera om hur min portfölj har gått under föregående månad. Sedan förra månaden har portföljen ökat med +3,5%

Faktorer som har påverkat värdeökningen är lite tillsatt eget kapital + värdeökning på mina aktier. I mitten av  denna månaden kommer utdelningar från Procter & Gamble. Även om det inte är en stor summa så ska det bli skönt att få in en extra summa på kontot.

Sedan jag började föra protokoll över min portfölj (mitten av Maj) i år så har portföljen ökat med ca +27%. Även om en del av denna ökning består av eget tillsatt kapital så känner jag mig ganska nöjd med utvecklingen. Det sägs ju att man lär sig av sina misstag och nu i efterhand vet jag att ett misstag jag gjort var att köpa alldeles för mycket aktier i Nortland Resources. Även fast jag känner mig trygg i ägandet av bolaget så  var det dumt av mig att lägga så stor del av mitt kapital på ett bolag. Så hädanefter ska jag försöka sprida riskerna lite bättre.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!