lördag 24 augusti 2013

Utdelningar Procter and Gamble

Jag försöker hålla mig borta från bloggen och finansvärlden nu under semestern men ibland måste man ju kolla av läget och se vad som händer.

För några dagar sedan kom det in utdelningar från P&G på mitt ISK.

Nästa månad blir det lite mer "action" i portföljen. Då väntas det utdelningar från Astra Zeneca och Walmart. Både Coca Cola och Mc Donalds har dippat en hel del den senaste tiden så jag är faktiskt lite sugen på att köpa aktier i dessa bolag. Blir det ett köp i Mc Donalds kommer portföljen bestå av väldigt många Amerikanska bolag. Jag känner mig dock inte speciellt orolig över detta men kommer att ta med detta i tankarna vid eventuella framtida aktieköp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Är väl bra att ha en hel del USA eller Kanada aktier i sin ISK då man "kvittar" deras utdelningsskatt med/upp till summan på schablonskatten för ISK'n.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!