torsdag 17 oktober 2013

Låna pengar helt gratis

Lån och räntor går i regel alltid hand i hand. Har man billån, huslån eller ett annat privatlån måste man förutom att betala tillbaka pengarna även betala ränta på lånet.


Det finns dock vissa undantag. T ex försöker många stora butikskedjor nuförtiden locka kunder med räntefria avbetalningar som förvisso kräver att man köper något från butiken.
De svenska låneutgivarna som erbjuder smslån har blivit allt fler de senaste åren. Pga detta har ökad konkurrens givit oss kunder fördelaktiga erbjudanden som bland annat ger oss möjligheten att låna pengar helt räntefritt.

Det är nämligen som så att flertalet av kreditbolagen lockar kunder genom att erbjuda lån helt gratis. Detta kan löna sig i längden för bolagen om lånetagaren  är nöjd med tjänsten och tar ett nytt lån, eller kanske inte betalar tillbaka pengarna på utsatt tid (då tillkommer ränta)

Det är antagligen det sistnämnda som kreditbolagen tjänar mest pengar på MEN har man bara stenkoll på vilka villkor som  gäller och läser det finstilta noga så kan man som sagt ta lån helt gratis utan räntor och avgifter. Värt att notera är de höga räntorna som slår till om man inte betalar tillbaka pengarna på utsatt tid. Det kan även tillkomma administrativa avgifter även om själva lånet är räntefritt.

Återbetalningsperioden brukar oftast vara på några veckor (räntefritt) så har man tänkt att använda pengarna till värdepappershandel eller dylikt är det snabba ryck som gäller.

Sammanfattningsvis kan man säga att smslån  inte är "farligt" om man verkligen sätter sig in i vad det innebär att låna pengar från dessa lånegivare. Det är trots allt ett smidigt sätt att skaffa sig snabba pengar om det någon gång skulle behövas.


Läs mer om smslån och se Svenska lånegivare som erbjuder lånemodellen5 kommentarer:

Trygg Framtid sa...

Om man nu är i den typ av nödsituation känns kortkredit betydligt mindre farligt än dessa SMS-lån. Längre räntefri tid, lägre ränta.

Jag avråder STARKT från SMS-lån!

Olle Qvarnström sa...

Du får en chans att ta bort det här onödiga inlägget som du lagt in. Det stämmer inte alls överens med din stil, det du skriver om och det du verkar stå för.

Nu slutar jag tyvärr läsa din blogg, det här var onödigt.

Anonym sa...

@olle

Jag uppmuntrar inte folk till att ta smslån. Däremot skrev jag i detta inlägg information om smslån och även RISKERNA.

Det bästa är givetvis att inte låna alls :-) Att ta lån för att köpa en ny bil eller belåna sin aktiedepå vid köp av Northland-aktier är värre än att ta ett smslån på 5000 kr enligt mig. Tyvär är det oftast folk med noll koll på ekonomin som tar smslån.

Hoppas du kommer tillbaka till min blogg!

mvh
Eko trygghet

Anonym sa...

Vad händer med många ekonomi bloggare helt plötsligt börjar skriva en massa dynga och göra reklam för sms lån?
Helt emot allt annat de har skrivet......blir illamående. Tack och hej!

Mr William sa...

Vi ger verkliga svar konkreta lösningar på dina ekonomiska
problem. Är du avvisas av din bank, eller om du behöver en snabb snabba lån för att möta upp dina finansiella behov lån till lösa dina räkningar, skulder och etablera din verksamhet.
Ansök om lån nu. Vi ger ut lån med låg ränta 2% per år.

Om du är intresserad kontakta Via:
williamfinanceagency@gmail.com och fyll nedan lånet
ansökningsblankett.

LÅNE ANSÖKAN:

Fullständigt namn:
land:
adress:
Telefonnummer:
Lånebelopp:
Lån Varaktighet:
Månatlig Inkomst:
Kön:
ålder:
Kontakt Email: williamfinanceagency@gmail.com
tack

William,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!