fredag 20 december 2013

Sparkonto med hög ränta

Jag tänkte passa på att skriva ett inlägg tillsammans med Santander, nu i juletider för de personer som trots allt har lite pengar över efter alla julklappsinköp och som söker ett sparkonto med hög ränta.


Efter en snabb titt på diverse jämförelsesidor så ser man att Santander är den bank som i dagsläget har en av de högsta sparräntorna och som dessutom innefattar statlig insättningsgaranti. Detta med statlig insättningsgaranti är väldigt viktigt eftersom man då alltid får tillbaka sin sparpengar vid en eventuell konkurs.


Santander erbjuder även lån till privatpersoner och är speciellt inriktade på fordon såsom Husbilar, Bilar, Skotrar, Mc etc... Jag personligen är emot lån på bilar och andra "prylar" som sjunker i värde snabbare än en sten i vattnet, men det kan vara bra att veta att banken även erbjuder dessa tjänster.


Hos vilken bank har Ni läsare valt att placera era sparpengar?

Mvh

Ekonomisk Trygghet

7 kommentarer:

Aktieingenjören sa...

Tillsammans med Santander tycker jag är lite väl luddigt uttryckt

Är det inte så att du får betalt av en mediakonsult (500 kr?) och därför gör inlägget?

Jag lutar åt att göra samma sak men jag tycker det är viktigt att man är tydlig med vad man gör och varför. Skulle vara kul också om du bekräftar när du fått betalt. Själv håller jag just nu på med en bakgrundskontroll för att säkerställa att det inte är bluff och båg.

Anonym sa...

Jag fick ersättning för detta inlägg ja och skall försöka formulera mig på ett bättre sätt i framtiden. Santander verkar vara ett seriöst bolag eftersom de som sagt omfattas av insättningsgarantin.

mvh
Eko Trygghet från mobilen

Aktieingenjören sa...

Absolut, Santander är seriösa och jag håller just nu på att kolla upp mediakonsulten för att se till att den är legitim.

Anonym sa...

Hoppsan...

Jag vet att vi (framgångsrika... :)) bloggare får många förslag om annonser, men att även text kan vara lönsam som betalt annonsplats visste jag inte.
Tack till Aktieingenjören för den informationen.

Själv har jag just tackat nej till ytterligare en annonssäljare. men argumentet att jag är mer intresserad av kvalité än kvantitet, även när det gäller bloggläsare.

Besser

Anonym sa...

Jag har noterat att Santander har bästa räntan i dagsläget. Jag har förnärvarande 800.000 kr hos Sveadirekt till 2,15 procent. Jag har öppnat sparkonto hos Santander och överväger att växla över dom till Santander från Sveadirekt. 2000 kr mer årligen blir det.

Kalle Kr sa...

Flera andra ekobloggar har sålt sig till santander...

Nico sa...

Es gibt schon einige gute Möglichkeiten, ein Sparkonto anzulegen. Bei den vielen Anbietern lohnt sich daher immer ein Vergleich über die Konditionen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!