onsdag 17 december 2014

Utdelningar Mc Donalds

Igår kom utdelningarna från Mc Donalds in på kontot. Jämfört med föregående års decemberutdelning ökade den med +22% vilket är grymt bra. Mycket av denna ökning är tack vare dollarns starka utveckling.

Nu är det bara Coca Cola`s utdelningar som skall in i portföljen sedan är det dags för mig att sammanställa året. Hur stor procentuell ökning har Ni haft av utdelningar i Er portfölj jämfört med föregående år?

Mvh
Ekonomisk Trygghet

3 kommentarer:

XO sa...

Den starka dollarn har bidragit väldigt positivt till utdelningarna. Tom om utdelningstillväxten i dollar inte alltid varit det man hoppades på så har dollarn kompenserat för det. Utdelningsmässigt kommer vi hamna på en dubblering av förra årets utdelning. Men redan nästa år kommer utdelningsökning vara mer modest då vi inte investerat lika mycket i år.
/XO

john sa...

En dubblering var inte fy skam, ja dollarkursen har verkligen gynnat oss detta året, antagligen blir det inte samma resa nästa år men man vet aldrig.

Mvh
Ekonomisk Trygghet

En rikare framtid sa...

Ett fantastiskt bolag Coca Cola, men hur ser du på hälsotrenden som växer i framförallt västvärlden? Kanske är ett hot långsiktigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!