tisdag 27 januari 2015

Lön och ligga lågt

Ja igår kom ju lönen in på kontot och en liten tusenlapp fick åka in till aktieportföljen. Resterande gick till räkningar, lagning av hundens tänder och lagning av bil.

Något jag känner nu när inte lika mycket pengar kan läggas undan till aktieköp är att jag måste skydda mitt kapital noggrant dvs köpa stabila bolag som har god historik. Detta är dock något jag gjort ett bra tag nu sedan Northlandmisslyckandet men jag måste ändå påminna mig själv om detta ibland.

Portföljen tuffar på ganska bra nu så det är inte mycket mer man kan göra än att sitta vid sidan och titta på, att köpa aktier just nu känns inte helt motiverad (all time high på börsen) så jag väntar nog ett  tag till med att trycka på köpknappen.

Mvh
Ekonomisk Trygghet

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!