måndag 2 februari 2015

Kupongskatt återbetald

I dagarna märkte jag att återbetalad kupongskatt har kommit in på kapitalförsäkringen.

 Det är alltså den skatten som dras direkt när man får in utländska utdelningar på sitt konto (15% i skatt dras) Denna summan har som sagt betalats tillbaka till mig nu av nätmäklaren. Jag fick även information om att det gällde skatt från 2012 dvs det är några år sedan, men bättre sent än aldrig.

Nu var det ingen stor summa det handlade om men den kommer iaf att betala mitt courtage vid nästa köp.

På återseende!

Mvh
Ekonomisk Trygghet

1 kommentar:

DITrader sa...

Hej,

Det var en trevlig överraskning även om det inte för mig heller blev någon större summa.

MHV DITrader

http://handelavaktier.blogg.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!