lördag 25 juli 2015

Semester, barn och utdelningstillväxt Juli

Detta året hade jag en väldigt tidig semester, nu är den tyvärr slut och man är tillbaka på jobbet. Vi fick vårat andra barn i början av Juni så jag vet inte riktigt om man kan kalla det semester =) Men kul har det varit och förhoppningsvis blir det några extra pappadagar att ta ut framöver.

P.g.a. detta har jag inte varit speciellt aktiv när det kommer till börsen och investeringar under sommaren (vilket har varit skönt) Givetvis har den nya familjemedlemmen redan börjar investera på börsen. Tanken är att jag skall köpa fonder och investmentbolag till henne i början av karriären. Dyker börsen rejält globalt nån gång kommer jag dock försöka ta in de stora amerikanska bjässarna i hennes portfölj också.

Under Juli månad ökade portföljens totala utdelningstillväxt med +253% jämfört med föregående år. Riktigt kul att se hur en fullinvesterad portfölj påverkar portföljens kassaflöde så pass positivt!   Anledningen till denna extrema tillväxt är att jag dubblade upp mitt innehav i Coca Cola under Augusti 2014. Dessutom äger jag nu Northwest Healthcare vilket jag inte gjorde förra året.


Jag har blivit lite besatt av ett relativt nytt bolag och det kommer att bli svårt att hålla fingret borta från köpknappen framöver, vet Ni vilket bolag jag pratar om? 


Mvh
Ekonomisk TrygghetInga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!