onsdag 12 augusti 2015

Ny hemsida och fysiskt guld

Jag har varit ledig de senaste dagarna och har då hunnit sitta lite extra vid datorn. Detta har resulterat i en ny informationssida om BitGold som även förhoppningsvis kommer att ge mig lite intäkter framöver.
Jag har alltså gått med i bitgolds generösa "Referral program" vilket innebär att jag får 0,5 gram guld för varje ny kund som registrerar sig genom min länk, i sin tur får varje ny kund 0,5 gram guld som registrerar sig genom länken. Alltså delar BitGold totalt ut 1 gram guld för varje ny medlem.Troligtvis har bolaget detta generösa öppningserbjudande eftersom dom vill ha in så många kunder som möjligt nu i uppstartsfasen, BitGold är trots allt ett ganska nystartat företag. Det blir en Win-win-situation både för befintliga kunder och nya, därför kände jag att det var lika bra att gå med i programmet så länge det är aktivt.Jag kommer att testa BitGold`s funktioner, bl annat deras kreditkort som är kopplat till ens guldkonto. Deesutom skall jag försöka få en leverans hem av fysiskt guld när jag nåt minimumgränsen som ligger på 10 gram.

Om jag lyckas generera lite nya kunder genom sidan kommer jag även i slutändan använda guldet till en eventuell vigselring, givetvis kommer allt att dokumenteras och redovisas på bloggen! =)


Länk till hemsidan:


Mvh
Ekonomisk Trygghet2 kommentarer:

Kampen mot index sa...

Lycka till! Hoppas du når 10 gram snart!

Anonym sa...

@kampen mot index
Tack det ska bli spännande att se hur det utvecklas :)

Mvh
Ekonomisk Trygghet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Click Here!